Vårt löfte i Norrland: vi ska bli snabbare!

För oss på Damstahl börjar Norrland i Söderhamn och den nordligaste kunden vi har finns ända uppe i Svappavaara. Det är med andra ord inget litet område som vi servar med rostfria produkter som levereras till bland annat plåtverkstäder, fräs- och svarvverkstäder och mekanisk industri. 

Damstahls Björn Gavelin har ordet: 

För mig och min kollega Stefan Liebendörfer blir det många mil på vägarna vissa veckor, men det är det värt. Kunderna uppskattar att vi kommer på besök och det ger oss möjligheten att komma med rostfria tips för att optimera livslängd och kalkyl för kundens produkter. Vi på Damstahl tror på affärer öga mot öga, den personliga kontakten är minst lika viktig som telefon, e-mail och e-shop. 

Leveranstider 

Tyvärr har vi bitvis haft lite problem med leveranstiderna i delar av Norrland. Men vi har nu bytt åkare för att komma till rätta med detta, något som också gett oss full Track&Trace på leveranserna. Jag och Stefan hoppas att norrlänningarna har lite tålamod medan vi arbetar med en långsiktig transportlösning som gör att vi kan återgå till vårt Le Mans-koncept med snabbare leveranser och senare stopptider för att lägga order i Norrland. 

Jag vill till sist tipsa om att vi har ett större sortiment av rördelar än vad som ibland är känt. Ett exempel är vårt omfattade program av rördelar i EN 1.4432 som finns klart för leverans. Så utmana mig nästa gång vi träffas! 

 

Vi ses på vägarna! 

/Björn Gavelin 

 

Kontakta Björn eller någon av våra andra säljare här.