Rostfria stålhästar

På vår rostfria blogg hittar du allt från djupa kunskapsinlägg som reder ut olika begrepp till rapporter innifrån Damstahls blå och rostfria väggar. Har du följt oss ett tag vet du att mycket går att göra med rostfritt – allt från köksfläktar och för att få rent dricksvatten till en sarkofag för att innesluta ett kollapsat kärnkraftverk i Tjernobyl.

Förutom rostfritt stål så är vi också väldigt glada för alla bra kunder som vi har. När dessa två kombineras och våra kunder skapar i vårt rostfria material blir det häftigt. Vad gör man om man har barn som tycker om hästar och voltige och samtidigt arbetar man med rostfritt? Självklart svetsar man ihop hästar i rostfritt.

Hästarna är gjorda i rostfritt EN 1.4307 ett formbart och tåligt material. Lättare att sköta, kan stå utomhus året runt och offtast mer prisvärda än riktiga hästar.

Har du eller någon du känner också skapat något i rostfritt stål? Vi blir alltid glada av att höra om vad ni hittar på i rostfritt – skicka ett mail till snackaomrostfritt@damstahl.com