Rostfritt ger din trädgård ett lyft

Under ganska lång tid har cortenplåt varit ett populärt material inom trädgårdsdesign. Den rostiga bruna plåten skapar en kontrast mot den frodiga grönskan och ger ett både modernt och rustikt intryck. Men plåt behöver inte rosta för att vara vacker. Tvärtom, tycker vi på Damstahl av förklarliga skäl! För rostfria plåtar har en egen lyster och en yta som kan behandlas på olika sätt för att uppnå estetiska effekter.
För att inspirera och ge dig lite idéer om hur du kan använda rostfritt i din trädgård har vi därför tagit några bilder på trädgårdsinredning i rostfritt. Krukorna är dessutom tillverkade av vår egen kunnige produktspecialist Per Carlsson.

Är du intresserad av att skapa vacker trädgårdsinredning i rostfritt, hör av dig till någon av våra kunniga säljare. De kan ge råd kring viken stålsort som är lämplig och hur du kan behandla den. 

En enkel och estetisk hylla för en blomkruka, eller varför inte en ljuslykta på vintern. Hyllan är tillverkad av 304 och bakstycket är spegelpolerat vilket ger det en vacker och extremt reflekterande yta.

 

Vackra konformade krukor tillverkade i 316/2B. En modell som ofta är gjord i zink, men det rostfria stålet ger dem en betydligt modernare och lyxigare känsla. Krukorna är tillverkade av vår produktspecialist Per Carlsson. Även nummerskylten på väggen är gjord i rostfritt, närmare bestämt spegelpolerad 304.