Välkommen till vår nya, förbättrade blogg!

Vi på Damstahl handlar inte bara med rostfritt, vi älskar rostfritt! För oss är rostfritt stål ett material som ständigt överraskar med sin mångsidighet och som aldrig blir tråkigt. En av grundpelarna i Damstahls filosofi är djup och gedigen kunskap om våra varor. Att du som kund alltid ska få rätt produkt till rätt pris med hjälp och stöd från våra kunniga säljare och specialister.  

Det var viljan att sprida kunskap om rostfritt stål som fick oss att starta en blogg för sex år sedan2013 såg bloggen Snacka om rostfritt dagens ljus och sedan dess har den stadigt vuxit och vi har fördjupat oss i fakta om allt från ketchup och senap till interkristallin korrosion. Vi har också besvarat mängder med intressanta frågor från våra läsare. 

Därför är vi nu mycket stolta över att få presentera vår nya, förbättrade blogg! Här hittar du vårt stora arkiv med artiklar samtidigt som vi tar nya starka tag som fortsätter föra bloggen framåt och utveckla den med massor av kunskap om rostfritt stål. Och självklart väntar vi på nya spännande frågor från er läsare! 

 

Vi på Damstahl önskar såväl nya som gamla läsare välkomna! 

 

Du vet väl att Damstahl varje månad skickar ut ett nyhetsbrev om vårt legeringstillägg för rostfritt stål? Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev får du det automatiskt i din inkorg! Du kan prenumerera här.