Damstahls e-shop – vad tycker våra kunder?

Du vet väl om att du kan handla hos Damstahl på nätet? Vår e-shop har varit öppen ett tag och vi ville veta vad en av våra kunder tyckte om upplevelsen. Därför frågade vi Kjell Åkesson på Ekeby Rostfria. Han är en av dem som använt vår digitala butik nästan från start. 

“Vi på Ekeby Rostfria tillverkar bland annat komponenter och system som består av rör- och plåtkonstruktioner i rostfria material. För oss är snabba och säkra leveranser av rostfritt avgörande för att vi ska fortsätta att göra våra kunder nöjda.  

Damstahls e-shop är verkligen ett lyft och numera handlar jag nästan allt rostfritt online. Det går snabbt att beställa och orderbekräftelsen dyker upp direkt som ett mail. Jag använder också e-shopen för att göra offerter då alla våra nettopriser ligger inlagda.  

Damstahl e-shop är alltid öppet och jag kan göra mina inköp när det passar mig. Det är en stor fördel att det finns tydliga bilder på alla produkter. Det är en trygghet för då är jag säker på att jag beställer exakt rätt produkt.  

En förbättring som jag efterlyser, och som lär vara på gång, är möjligheten att också kunna beställa produkter som inte ligger på lager men som finns tillgängliga.  

Mitt tips till dig som är Damstahl-kund men ännu inte börjat handla i e-shopen: Prata med din säljare så får du hjälp att komma igång. Tveka inte, att handla online är enkelt och dina inköp blir effektivare.“