Anders och Mikael är våra nya projektsäljare

Hej, Anders Bergstrand heter jag och tillsammans med min trevliga kollega Mikael Liwgren ingår jag i ett helt nytt team på Damstahl, med uppdrag att supporta projektkunder. Teamet sattes ihop strax innan årsskiftet och redan efter några veckor tog vi vår första order. En order som gick till ett projekt för en utbyggnad på ett pappersbruk.  

Jag och Mikael kommer inte att vara bundna till något geografiskt område. Fokus kommer istället att ligga på kunder som installerar och underhåller kommersiella och industriella lokaler över hela Sverige. Specifikt kommer vi att jobba med kunder som arbetar med projektstyrda, större objekt. Dessa kunder tillhör inte Damstahls vanliga kundsegment, som annars lutar mer åt daglig produktion av rostfria produkter. Därför ser vi nu fram emot att komma ut och träffa en ny typ av kunder och skapa kundunika lösningar för bästa resultat i varje enskilt projekt.  

Vilka är vi som vill träffa er?  

För denna nya satsning tar jag med mig mina tio års erfarenhet inom den rostfria branschen. Sex år på Damstahl och dessförinnan arbetade jag hos en mindre grossist i Göteborg. Där arbetade jag nära både material och kunder vilket har gett mig stor materialkunskap. På fritiden är hockey ett stort intresse, vilket även är en sport som jag själv utövat i många år ända upp på A-lagsnivå.  

Min teamkollega Mikael har arbetat inom ett stort kundsegment under sina två år på Damstahl och har då haft kontakt med projektkunder. Detta har gett honom kunskap om många olika rostfria projekt.  

Mikael har tidigare jobbat inom snickeri- och möbelindustrin där han sålde industrimaskiner. Från detta arbete tar han med sig erfarenheten att bygga komplexa produkter utifrån kundens behov. Han vet att det är viktigt med helhetsbilden när produkter byggs med upp till 150 tillval! Med Mikael kan ni se fram emot att arbeta med en person som inte ger sig innan lösningen är den bästa för dig som kund.  

Både jag och Mikael är motiverade och inspirerade av denna nysatsning. Vi kommer att vara lyhörda och hela tiden arbeta tillsammans med kunderna för att bygga upp något riktigt bra från grunden. Målet för oss båda är givet: Damstahl ska bli den självklara aktören för projekt gällande rör och rördelar som Damstahl är idag när det gäller plåt och stång. Har du frågor kring hur vi kommer att arbeta eller vill träffa oss och prata, är du alltid välkommen att kontakta oss!  

Vi ses framöver för nya, spännande projekt tillsammans!  
 

/Anders Bergstrand & Mikael Liwgren  

 

Kontakta oss om du har några frågor så pratar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med just ditt projekt!