Vi skyddar våra produkter under hela leveransen

Vi på Damstahl är stolta över våra snabba leveranser och stora utbud av rostfria produkter, men om inte materialet kommer fram i perfekt skick till kunden så gör en snabb leverans ingen nytta. Därför arbetar vi hårt med att skydda och hantera våra produkter varsamt, hela vägen fram till kund.   

För vår logistikchef Robert Söderström är arbetet med att skydda materialet vid transport av största vikt. Damstahl arbetar kontinuerligt med internutbildningar för att förstärka kunskapen om att behandla vårt rostfria material på ett omtänksamt sätt.  

– Rostfritt är ett mjukt och levande material med fantastiska egenskaper när det behandlas på rätt sätt, men det kan också hända oväntade saker vid en felaktig och hårdhänt hantering, berättar Robert.   

Rostfria gafflar på våra truckar och nylonskydd i våra lagerbackar är två sätt som vi skyddar våra rostfria produkter på.

– Vi har rostfria gafflar på våra truckar och nylonskydd i våra lagerbackar för att skydda mot järnsmitta när godset hanteras internt. För att säkerställa det externa handhavandet är vår emballering generöst tilltagen så att plåt, stång, rör och rördelar ska hålla samma goda kvalitet när det anländer till våra kunder efter en lång resa igenom Sverige.