Robert rapporterar om hur säljarna trimmas

Läget i säljdepån – Robert Humlebaek Petersen rapporterar om hur säljarna delar sin kunskap:

Just nu är det bra drag på marknaden och det är extra kul att sälja rostfritt som gör riktig nytta i våra kunders verksamhet. Rostfritt är ett material som ständigt utvecklas och det kräver att våra säljare alltid har den senaste kunskapen när de pratar med dig som kund. 

Som Team Leader fungerar jag lite som en depå i ett Formel 1-lopp. Jag coachar våra säljare för att du som kund ska få de bästa rostfria råden och tipsen. Vi är ett sammansvetsat gäng med stor gemensam kompetens som vi gärna delar med varandra för att kunna hjälpa våra kunder i alla lägen. 

Har du frågor om rör och rördelar?

Jag är också produktspecialist inom rör och rördelar och stöttar våra säljare när de får frågor av typen ”passar den flänsen till den svetskragen?”. Har du frågor om rör, rördelar och svetsning så tveka inte att höra av dig! 

Rostfritt är tack vare sin renhet och styrka det självklara materialvalet i allt som handlar om vatten. Visste du att Damstahl är leverantör av rostfritt till flera större projekt vad gäller avloppsverk och vattenreningsverk? Jag har förmånen att vara med och driva och coacha i flera aktuella byggen. Håll koll på bloggen så kanske du får läsa mer om dessa spännande projekt! 

 

Vi hörs! 

/Robert Humlebaek Petersen 

 

Här kan du kontakta Robert och de andra säljarna!