Vi blickar fram mot 2018

Vi lämnar snart ett intensivt rostfritt år bakom oss med bra vind i seglen hos våra kunder och för oss på Damstahl. Den starka konjunkturen tycks hålla i sig in på det nya året. När jag besöker våra kunder berättar nästan alla att det är fulltecknat i orderböckerna vilket är glädjande. Utmaningen hos många är att hitta duktiga yrkesmänniskor för att klara beställningarna, en verklighet som också gäller oss på Damstahl.

Vår e-shop blir bara bättre

Jag vill tacka för det enormt positiva gensvaret på vår e-shop. Allt fler kunder väljer att handla online och vi ser en tillväxt som bara ökar. Fortsätt att komma med förslag på nya funktioner. Det gör att vi hela tiden kan utveckla vår dygnet-runt-öppna digitala köpkanal i nära dialog med kunderna och deras behov.

Under året har vi samlat vår nya försäljningsorganisation i Malmö. Jag tror att många kunder ser ett mervärde i att säljarna snabbt kan få backup av Damstahls tre produktspecialister i lite kniviga rostfria frågor.

Nytt lager ger snabbare leveranser

Många positiva saker står på vår agenda inför 2018. Sedan vi byggde vårt lager i Malmö 1999 har vår försäljning dubblats. Vi kommer därför att börja bygga ut vårt lager under 2018. Det betyder ännu fler produkter på lager i Malmö och snabbare leveranser till dig som kund.

40 år bara början

Under 2017 firade Damstahl Sverige 40 år i Sverige och jag vill tacka er kunder för det stora förtroendet genom åren. Det är match varje dag och vi ska fortsätta att vara bäst på allt som är viktigt för våra kunder.

God jul och gott nytt år!

Peter Sjödahl, vd DamstahlPeter Sjödahl blickar fram mot 2018

En reaktion på “Vi blickar fram mot 2018

 1. Bestyrelsens beslutning om at godkende oplæg til nybyggeri af 4.000 m2 lagerhal er en dejlig opbakning til vore udviklingsplaner i Sverige. Vi ønsker at kvalitetsforbedre vor service og vore leverancer, samt ønsker at øge vort salg og vore markedsandele. Som Skandinaviens mest rendyrkede og i volumen største rustfri stålgrossist vil vi tiltrække yderligere kunder qua sublim personlig kundebetjening – og samtidig forbedre og udvikle vort digitale tilbud.
  Jeg forstår, at Damstahls svenske VD Peter Sjödahl er en glad mand og en meget travl mand med store udfordringer og opgaver 🙂
  Han kan være stolt af sit Damstahl Sweden Dream Team, som spiller match varje dag, – och oftast vinner 🙂
  I vind og vejr,
  de bedste Damstahl’ske decemberhilsener
  fra
  Mikael

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton + fem =